
Դասընթացներ և կրթություն
ՀԻԴԵԽ-ի ուսումնական ծրագրի ներածություն
Սննդի համապատասխան անվտանգություն և որակ ունենալու համար, հիգիենիկ ինժեներիայի և նախագծման դասընթացները և կրթությունը պարտադիր են բոլոր աշխատողների համար, ովքեր ներգրավված են սննդի արտադրական համակարգերի, մատակարարման, պահպանման և շահագործման մեջ:
ՀԻԴԵԽ-ի դասընթացները հիմնված են մի շարք մեթոդական փաստաթղթերի վրա՝ կապված համապատասխան սննդամթերքի արտադրության տարբեր ոլորտների հիգիենիկ նախագծման հետ, որոնք ներկայացված են ՈՒղեցույցներում:
ՀԻԴԵԽ-ի վերապատրաստման դասընթացը ապահովում է եվրոպական կրթական հիմքեր, հիգիենիկ նախագծման հասկացություն և որակավորում: